24.9.12

LYCKAD HELG!

Massa med brudar på brädor rullade genom staden i lördags. Över kullerstens torget och förbi alla stängda butiker. Regnet rann nerför hjälmarna och droppade vidare ner i ansiktet på oss. Men ändå hade vi stora leenden på läpparna.



Efter fyra timmar i en hal backe hade vi slajdat tills musklerna värkte. Vi pratade glatt hela kvällen, till middagen, till godis, soff-mys och en bunt coola tjej-longboard filmer. Finns så sjukt mycket brudar på brädor runt om i världen, Spanien och USA framför allt, som kör stenhårt. Sen blev det dessutom Soul Surfer, filmen om Bethany Hamilton, en sjukt duktig surf tjej som var med om en haj olycka, men fortsatt surfa efter det. Sjukt inspirerande tjej!



På söndagen fick vi mycket bättre väder. Inget regn. Asfalten var torr och solen gav oss lite mer ljus. Körde longboard hela dagen! Alla lärde sig nya saker och vi hade sjukt roligt tillsammans. Vi fick massa nya vänner allihopa! Och vi är överens om att vi måste fortsätta ha tjejträffar! :D

Evolver och Slipstream skickade till oss två duktiga team-åkare som lärde oss massor. Helt underbart att kunna få så fin sponsring från dem båda. TACK!


We Love Longboard Girls Crew SWEDEN ! ! !
mer bilder här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar