25.2.13

Höjdarhelg i Skövde

Det har varit en tokigt bra helg! :D Vi var över 50 deltagare från flera städer i Sverige. Men häftigast var nog det gänget som tog flyget ner hit från Kiruna för att vara med. Ylfa Rúnarsdóttir var en av dem. Riktigt häftig brud som rippade hårt och väl värd första pris i tjejklassen. Sjukt kul att se dig åka!

Arenan var "totally awesome" byggd. En T-box, ett fat-pipe och en fet shoot-out i mitten. Det var många skövdebor som stannade till och undrade vad sjutton det var som hände. Dj Toll som fixade musiken, Redbull kom med drycken och Swef var på plats!

Flera fotografer var där också. Här har ni Olofs foto på arenan och en bild han fixade på mig :)
fler bilder finns på facebook och obfoto.se
Förfest körde vi inne på Evolver med Beer Pong turnering! :D En riktigt hetsig tävling och många öl senare drog vi till Husaren för den beryktade After Skin! Där hade vi railjam inne på pubens utegård. Med utomhus bar och smått påverkade åkare blev det en hård battle.

Se bilder från After Skin!

Festen fortsatte hela natten lång och vi vacklade oss lyckligt hem. Tack till alla som var där! Vilken fest det blev! Håll utkik efter filmen som kommer ut så småningom av Evolver.

Överlycklig snowboard brud säger häj!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar