4.6.13

Girls Longboard Camp

Vi hade verkligen en bra helg uppe i Falun :) Lärde känna massa härliga tjejer som var peppade och glada. Jag åkte upp för att lära ut slides, men fick ut mycket mer av helgen än så! Här kommer lite bilder som beskrivning. (mer bilder kommer upp på facebook)

Falun. En mysig stad, ca 37 tusen invånare,  känd för sin röda gruva. Berget är ett värdsarv och anses angelägen för hela mänskligheten, och värd att bevaras. Ni vet Falu rödfärg som dom flesta husen i Sverige är målade med, den kommer från slam från gruvan :)

 Falu rödfärg syns överallt på alla små trähus :) gulligt.

Vi slajdade på gruvområdet. Där fick vi tillåtelse att vara på deras privata väg.
Linn i full fart!

Ebba demonstrerar fint hur vi alla fick våra skrapsår i kampen med slajdsen. Det har verkligen varit blod och svett, sönderskrapade byxor och skor. Kul att se hur tjejerna starkt peppat varan att utvecklas!

 Förutom slide lärde sig tjejerna om downhill av Malin & Fanny.
Alva i full fart visar hur man tuckar!

Race start! med Martina & Ebba.


Elsa visar hur man kör buttboard xD

 Vi hoppade även hippie jump. Martina köttade riktigt hårt! ;)

Efter en härlig cruise runt Falun på lördags kvällen hängde vi på torget. Sol & gött! Också fick vi se vår älskade Robin Stjernberg uppträda live! yeah ;D

Riktigt livat gäng som studsade upp & ner till "You". En hel del vild dans också ;)

Brudarnas härliga brädhög på torget!

Ett skönt gäng! Nöjda och glada! Skrubbsår och muskelvärk!
bild från Longboard Girls Crew Dalarna, se mer här.

Jag måste få tacka för mig :D har verkligen varit en häftig helg & jag hoppas träffa er alla igen på nästa event. Kör hårt nu så hoppas jag även kunna komma upp och hälsa på er i Girls Crew Dalarna igen. Mycket kärlek och många rosor till Mikaela som styrde upp allting så sjukt bra! Du är GRYM!

Tack också alla sponsorer! Slipstream, Sublime & Life on a board. 


Tack Malin, Fanny & Martina för bästa Road Trip bil-resan i år! :D Trots två självmordsbenägna Älgar och några rådjur, och felkörningar, så tog vi oss fram! Med fullproppad bil! Haha, vi ses på lördag igen, då kör vi hårt på Ravenhill, min första seriösa Downhill tävling. Ska bli riktigt spännande ;D dax att beställa fullface hjälm...

STAY STOKED!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar