2.3.14

Tillbakablick 2013 Longboard året

Måste ju vara den sämsta vintern i Svensk historia ?

Jag ligger i sängen här och kikar tillbaka på året som gått. Försöker njuta av alla goda stunder vi haft :) och jag ser verkligen fram mot alla stunder vi kan fånga 2014. Det handlar ju trots allt om att njuta av stunderna och göra det vi blir glada av. Berika våra egna liv.

Jag skulle verkligen vilja åka lite longboard. Det skulle jag bli glad av. Så jag har kikat lite på vädret i nästa vecka. Måndag ser ut som en najs dag ;) hehe. Men tills dess kikar jag lite på förra årets bilder.

Sköna downhill dagar vi hade i Lerdala. Trevligt sällskap och höga farter. Saknar detta. Hoppas verkligen det är dags snart igen! Mattias, Martina, Erik, Anton, Anton & Linder vad säger ni? 

Dagarna uppe i Våmb. Alltid härligt häng. Men det bästa hänget var efter Longboard Playground då vi var ett stort gäng och grillade korv :) det var mysigt! En riktig guld-stund.

Dagarna uppe i Stockholm på The Gathering. Riktigt häftig upplevelse :) Husbils-helg med Evolver crew och alla andra coola crews i Sverige, även från andra länder! Livsnjut

Eller dagarna uppe i Falun. Med härligaste gänget! Stoke så det bara skriker om det! Longboard girls Crew Dalarna i mitt hjärta :) Snart dax får ett återbesök vill jag tro.

Regniga härliga Taberg Downhill Challange då! Snacka om grejjor, hehe ;P helt underbart även trots regnet. Det hade kanske inte varit en lika häftig tävling om inte regnet var där? vem vet...


Ja... 2013. Tack för dig. Detta är ju bara ett litet urval. Men man ska ju inte leva i det förgångna. Tänk vad mycket vi kan se fram mot 2014. Vi väljer ju själva vad vi vill göra med det . . .

Stay stoked,
every day,
and make those days  t h e  Best !

1 kommentar:

  1. hahaha! såg detta inlägg nu! måste säga att jag känner mig hedrad att min failade slajd från falun får vara med på din blogg. så taggad på sommarlov och masssaa longboard! saknar också dalarna helt sjukt mycket!
    kraaaaamaaar

    SvaraRadera