20.8.12

The Gathering 2012 = EPISKT

Det har varit blod, svett och skrubbsår! Efter en hel helg med tokigt mycket Longboardåkare i backar, på cyckelbanor, i trafiken och på tunnelbanan. Downhillrace i hastigheter runt 50 km/h och en slajdtävling med många tvärstopp och mycket asfaltsglid.

Men det   s t ö r s t a   och mest omtalade lär nog ändå vara helgens stora cruise. Vet inte någon siffra, men det var nog uppskattningsvis ett flertal hundra rullande brädor (lite blandat med cyklister och inlinesåkare) som tillsammans drog gatorna fram i Stockholm. Trafiken fick stanna. Tutande bilister fick snällt vänta några minuter och istället njuta av denna maffiga kulturchock som drog runt tre-fyra varv runt den kända Sergelfontänen (som är en sjukt stor rondell mitt i sthlm) ! Jag hörde även ryktas att en polisbil fick stå och vänta, men att poliserna ändå var glada och skrattade åt den fina vyn dom fick. Haha ^^

Se en skön liten film på denna episka Critical Mass :D

I övrigt hade vi på Evolver Crew en av dom bästa helgerna detta året! Grymt kul att få vara en del av något så stort. Inte bara svenska åkare på plats, men även ett stort gäng från Finland som var riktigt stokade. Kul att se flera duktiga downhill tjejer och bli inspirerad av eftersom det var min egna första gång. Och dessutom alla härliga brudar som kom till tjejträffen! Sjukt kul att träffa er allihopa! :D och stort tack till Roxy som sponsrade alla brudar med gratis grillning och ÖL! :D Grymt härlig idé.


Här har vi det sköna tjejgänget som gjorde The Gathering känslan tio gånger mäktigare!


Sjukt glad att vinna tjejpriset i Slide Jamet som Life on a Board anordnade! :D :D :D


Genvägen upp till Högdalstoppen där vi med mjölksyra vandrade upp många gånger för att få åka fort ner igen.


Vår egna Mattias Herzig knep andra platsen på freestyle tävlingen! Vann en Slipstream Hammer bräda. Sjukt nice :D se brädan här


Roligaste & färggladaste tävlingen utan tvekan! SLAJD BOWLING :D


Crew åkare Linder gjorde sjuukt snygga stående slajds. Alltid extremast av oss!


Alltid extremast på blodspår också. Men är man stenhård så är man! Arrg !


Startlinjen på Downhilltävlingen i Högdalen. Svettigt värre! Kul ännu värre! :D


Evolver Crew med massa skrapsår, ska precis ta en pizza och sedan lämna storstaden. Tack för oss!

Jag har börjat redigera en edit från helgen. Kommer upp senare denna veckan. Tills dess finns massor med andra människors foton och filmer över internet. Här nere har ni tre tips om ni vill se mer. Annars så håll utkik! Och STAY STOKED!

Marcelas fotoblogg
Carl Hultbergs Dayviews
Longboard Girls Crew fotoalbum

1 kommentar: